TARIEVEN

TARIEVEN

bij de Nieuwetijd Sjamaan:

De eerste keer zit er een intake gesprek bij en maken we een plan , in overleg , precies op jou afgestemd .

Het zal een eerste keer dan ook zeker 1,5 – 2  uur duren een Energetische Shaman behandeling en vervolg behandeling(en) zijn aan te bevelen.

, uiteraard weer in overleg . Wat wel duidelijk moet zijn is dat je na een behandeling tijd nodig hebt om  alle transformaties zich in jouw systeem , lichamelijk als geestelijk , te laten nestelen alvorens je op een vervolg afspraak komt.

SHAMAN HEALING

  • Voor een soul retrieval , Destiny retrieval , illumination , extraction voorouder werk , baarmoeder proces. Soms is een lomi lomi massage nodig of een begeleidende meditatie etc.

€ 50 per behandeling de eerste 1,5 uur.

Voor elke 15 minuten langer € 7,50 extra

Vaak is een vervolg behandeling wel wenselijk. Dit zullen we bespreken wat voor jou goed voelt.

THERAPEUTISCHE LOMI LOMI MASSAGE

€ 50 per massage die ongeveer 1,5 uur duurt . After corona actie NU 40€

en  indien gewenst als er issues zijn die spelen in jouw leven geef ik graag , in overleg , een shamanhealing sessie erbij of een tijdje erna.

Om tot een dieper level van healing te komen is dit wel een unieke en helende reis die jij jouw zelf cadeau geeft .

Ik geef ook losse workshops regelmatig en hanteer dan een tarief per workshop en dit is verschillend in prijs en wordt  bekend gemaakt in de kalender of op facebook op mijn tijdlijn en in de groep: De Sjamaantjes

ATTENTIE voor het volgende ………

PERSOONLIJKE TRAJECTEN

dit zijn meerdere sessies waarin , shaman healings , massages , coaching tips , meditatie en lichaamswerk worden toegepast.

Dit alles wordt persoonlijk op jouw Authentieke Ziel op maat afgestemd.

Deze sessies zijn ongeveer 1,5 uur per sessie.

Vraag naar de mogelijkheden!!!

Met een reeks van sessies zul je diepere heling ervaren en voelt als compleet . Tussen de sessies zit tijd van minstens 4 weken om alles te laten integreren en die is ook echt nodig. Tijd speelt geen rol in diepere lagen van healing.

DE OPLEIDING SJAMANISTISCH COACH  10 LESDAGEN

€ 975 excl. inschrijfgeld , 1000€ incl. inschrijving en lesmateriaal .Vooraf te voldoen.

De lessen zijn van 10:00 uur – 18:00 uur inclusief uitgebreide , gezonde lunch . Maandelijks is er 1 les . De tijd ertussen in heb je nodig om alles te laten integreren en verwerken .

Het is een opbouwend proces dus geef jouw zelf die kans om te groeien in bewustzijn en door jouw zelf te helen. Zou het een les qua datum niet kunnen dan gaan we samen kijken hoe we dit op kunnen lossen. ( zie ook de algemene voorwaarden )

  • € 25 inschrijfgeld .
  • Zorg dat je je op tijd inschrijft via de mail.
  • Bij inschrijving ontvang je de bevestiging en de factuur. Is het een te hoog bedrag voor jou om dit in 1 keer af te lossen dan treffen we samen in overleg een passende regeling.
  • Bij inschrijving sta je genoteerd en is het lesgeld als ook jouw inschrijfgeld niet meer terug te vorderen .  Elke les kan in overleg ingehaald worden indien zich iets ernstigs voordoet. Ik bel jou en we bespreken de mogelijkheden. ALLES MAKEN WE SAMEN MOGELIJK.

Kvk nr.73301507

Btw nr. NL158147960B01