Inca Sjamanisme


INCA SJAMANISME
Ik ben enorm dankbaar dat ik deze technieken mag doorgeven

De Q’ero indianen zijn directe afstammelingen van de Inca’s,ook wel de kinderen van de zon genoemd. Zij leven in Peru in de centrale Andes, op 4000-5000 meter hoogte, een paar dagreizen van de stad Cusco vandaan, het oude centrum van het Inca rijk.

De Q’ero indianen hebben eeuwenlang afgesloten van de buitenwereld geleefd en hebben zich onder het Spaanse bewind onvindbaar kunnen maken. Het Q’ero of Inca sjamanisme is daardoor in de zuivere, oorspronkelijke vorm bewaard gebleven. Tot de Q’ero sjamanen behoren zowel mannen als vrouwen. De Q’ero kennen meerdere soorten sjamanen, waaronder de pampamesayoq – sjamaan van Moeder Aarde en de altomesayoq – sjamaan van de spirits, de bergen. Zij noemen zichzelf paqo’s, priester genezers.

Het Inca sjamanisme is een natuurgeneeswijze. Voor de Q’ero indianen bestaat alles uit levende energie. Voor hen zijn er twee Goddelijke bronnen: de Kawsay Pacha, aangestuurd door de kosmos en Pachamama, Moeder Aarde.

Q’ero paqo’s zijn meesters in het beoefenen van energetische geneeskunst. Volgens hun traditie is alles met elkaar verbonden. Zij gaan ervan uit dat ziektes en bijvoorbeeld trauma’s, zich vastzetten in het energieveld om ons lichaam heen. Door dit energieveld te zuiveren kan herstel optreden en kan ziekte, voordat die zich in het lichaam manifesteert, geheeld worden. Uitgangspunt is dat wanneer er sprake is van ziekte of gebrek, het evenwicht in iemand zelf en in relatie tot anderen en de wereld om ons heen, verstoord is. Herstel van dit evenwicht kan resulteren in de genezing van allerlei kwalen.

De Q’ero sjamanen zijn op basis van een profetie, westerse mensen gaan inwijden in hun kennis en wijsheid. Deze profetie heeft betrekking op het jaar 2012 en op de komst van een nieuwe tijd die zij Taripay Pacha noemen, wat ‘de eeuw waarin wij onszelf weer ontmoeten’ betekent. Op het moment dat bij hen de ijskappen gingen smelten, zijn de Q’ero sjamanen uit de bergen tevoorschijn gekomen. Het smelten van de ijskappen was voor hen een teken om hun kennis en wijsheid uit te dragen. De profetie van de Andes belooft een gouden eeuw waarin wij als mensen ongekende bewustzijnsniveaus kunnen bereiken.


JE HOEFT GEEN LANGE HAREN MET VEREN ERIN TE DRAGEN OM EEN SJAMAAN TE ZIJN

We Leven onze Rollen:

De Kern van het werkelijke sjamanisme komt ook terug in het Esoterische: Ken uzelf!!!

En dat heeft de westerse mens juist nodig; Wie zijn we? Wat zijn we ? Waarom zijn we hier? We leven onze rollen . We zijn vader , moeder , student , collega , buurman , dochter etc. MAAR wie blijft er over als we al die rollen afleggen?

We zijn niet ons lichaam en we zijn niet onze gedachten.

We zijn niet degene die loopt want dat doet het lichaam automatisch – en we zijn zelfs niet degene die waarneemt!!!

We zijn in werkelijkheid een volledig bewustzijn!.

Een sjamaan is zich daarvan bewust en ziet door de sluiers heen zonder een rol of persoonlijkheid aan te nemen.

Hij is volledig verbonden met bewustzijn en ervaart de wereld zonder gedachtes van het ego.

Hij ziet de energetische matrix zoals die werkelijk is zonder de illusie van alledag zoals die op dat moment stroomt in het Universum.

SOUL RETRIEVAL

Veel mensen denken dat sjamanisme niet veel meer inhoudt dan dansen om het vuur , wat zingen en op een trommel slaan.

Je hoeft geen lange haren met veren erin te dragen om een sjamaan te zijn.

M.a.w. aan de buitenkant kun je niet zien of iemand een sjamaan is.

De ware sjamaan zit in je, ongeacht wat je draagt of hoe je haar zit.

Het sjamanisme kun je prima toepassen in het dagelijks leven zonder extra op te vallen 🙂

IN HET SJAMANISME LEER JE TE ZIJN WIE JIJ WERKELIJK BENT!!!

Je gaat naar binnen toe en leert wat jouw grenzen zijn..

Je zult jouw angsten niet alleen onder ogen zien maar je zult ze mogen omarmen en dan overwinnen..

Een ware sjamaan is de bezieling van volledige zelfkennis en bewustzijn.

Nadat een sjamaan zijn pad enige tijd heeft bewandeld , het nodige inzicht heeft verworven en innerlijke meesterschap heeft bereikt, kan hij deze kennis toepassen om zijn eigen dagelijks leven te verrijken.

Hij kan echter ook vergaan tot een volgend niveau om mensen te helpen en te begeleiden in de vorm van healing , genezing en het verwijderen van zware energie en entiteiten.

De sjamaan kan zelfs op zielsniveau helen.

Hij kent nl. het doolhof van de ziel en weet precies hoe de ziel werkt.

Hij kan verloren zielen delen terugbrengen en dimensies betreden die voor de gewone mens niet bestaan omdat hij er niet in gelooft.

Iemand die een trauma heeft gehad heeft kans dat hij of zij een zielsdeel heeft verloren.

Het zielsdeel heeft zich teruggetrokken op een plek waar alle zielsdelen heengaan als ze zich losmaken van ons genaamd : De Onderwereld.

Het is geen slechte plek zoals wij dit vaak zien in het westen , het is geen slechte plek van demonen enz.

Het is juist een veilige plek.

De sjamaan heeft de mogelijkheid en de kracht om hier naar af te reizen teneinde de zielsdelen weer terug te brengen bij de persoon om hem of haar te helen.

Dit ritueel heet : SOUL RETRIEVAL.

MEDICIJNBUNDEL; DE MESA

In het Incasjamanisme ( wat ik praktiseer en les in geef ) wordt gewerkt met een medicijnbundel; de mesa.

Dit is een speciale doek met daarin stenen die gevonden zijn in de natuur.

Ze worden gebruikt bij healingceremonies zoals soul retrieval. De stenen zorgen ook weer voor een sterke verbinding met Moeder Aarde en de plaats waar ze gevonden zijn en kunnen zware energieën uit het fysieke en energetische systeem verwijderen.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

na jaren van trainen is een sjamaan in staat om meester over zijn eigen leven te zijn.

Hij creëert zijn eigen leven, hij wordt de regisseur van zijn eigen verhaal..

De westerse mens identificeert zichzelf vaak met zijn bezit of zijn status.

een voorbeeld. Als een bankdirecteur zijn baan verliest , verliest hij zijn status en het voelt alsof hij zichzelf verloren heeft.

Een sjamaan identificeert zichzelf met het energetische , het spirituele.

Hij is de meester van creatie en werkt met krachten die de meesten mensen vergeten zijn maar waar we allemaal toegang toe hebben mits we onszelf toestaan om open te staan zonder oordeel!!!.

Om jouw kracht , jouw herinnering aan de sjamaan in jou , te zien , te voelen en te ervaren heb je veel zelfkennis nodig.

Hiervoor moet je terug naar de oerkrachten om je hartfrequentie in resonantie te brengen met moeder aarde ( Pachamama ) en Vader Kosmos.

Ga de natuur in , voel , ervaar en luister naar de magie en wonderen van de natuur.

Moeder aarde is er voor ons allemaal .

Sluit je ogen en voel de rechtstreekse connectie..

Voel jouw hart kloppen met de hartslag van moeder aarde .

En voor wie meer wilt, je bent van harte welkom op het pad van herinnering, en wordt jouw eigen sjamaan in de opleiding die ik geef;

SJAMANISTISCH COACH , het pad van herinnering!!!

Vind jouw Zelf en BLIJF in Balans middels Sjamanisme!!!

Sjamanisme helpt jou en biedt een enorme steun in jouw hele leven .

Mijn ervaring van het zien van mijn eerste sjamanistische healings techniek was enorm emotioneel . Waarom ? Ik zag nl. iets dat ik herkende en vergeten was! . Ik werd weer herinnert aan iets dat ik ook ooit beoefend had .We zijn denk ik massaal vergeten van deze alleroudste healings technieken en ik help jou graag weer herinneren …..

Sjamanisme staat centraal in mijn leven NU, het is een leefwijze geworden.

Vanuit vele culturen zijn er vormen van sjamanisme. Ik beoefen en leef het Inca sjamanisme . Met de Lomi Lomi massages die ik geef met liefde en de Aloha spirit , bewandel ik ook het pad van Hawaiiaans sjamanisme . Een Lomi Lomi is dan ook meer dan enkel een massage , het is therapeutisch en zeer helend . Ik combineer de massage graag met het Inca sjamanisme waardoor het een krachtige helende reis wordt .

Middels sjamanisme ontstaat er steeds meer ruimte en licht zowel lichamelijk als geestelijk waardoor je gemakkelijker en gelukkiger mee gaat in de levensstroom!

Sjamanisme leert ons dat alles wat we om ons heen ervaren , uit dezelfde bron van oneindigheid komt . Alles in deze schepping is levende energie en die is continue in beweging , in een veranderende stroom van verbinding en evenwicht .

Sjamanisme geeft dat jouw leven stroomt en in de juiste balans en harmonie is . Het is onze eigen verantwoordelijkheid wanneer we uit balans dreigen te geraken en om die dan weer te herstellen en om wanneer we de verbinding kwijt zijn, om die dan weer te herstellen!

In mijn lessen van het Inca sjamanisme ga je leren om jouw ware zelf weer te hervinden HOE LEKKER IS DAT !!!!!

Jouw ware zelf hervinden en eventueel de ander hierin te gaan begeleiden om die ander ook de helpende hand te bieden . Voor mij geeft het zoveel meer Zingeving van mijn leven .

Voel je je geroepen en heb je meer behoefte aan groei , harmonie , rust , balans , vrede en zingeving dan laat je horen . Neem contact met me op via nanjacremers37@gmail.com of 06-14378005 of via facebook of Instagram .

Dank je wel voor jouw luisteren en de verbinding .