Lomi Lomi massage….

Een Kahuna of Lomi Lomi Massage.

Het is een sjamanistische vorm van healing afkomstig uit Hawaii .

Er was eens …… Abraham Aua ‘ia Makaiole Kawaii ,Kahu genaamd. Zijn missie was om zichzelf en anderen hun persoonlijke missie te helpen ontdekken. Hij gebruikte Lomi Lomi als middel voor deze transformatie. Naast masseren kon je nog meer leren van Kahu nl. Grenzen verleggen en kennis verbreden middels body-movement, ademhalingstechnieken en het verlagen van de hartslag,

het leren van respect, juiste houding, waardigheid, nederigheid,

volmondig: Ja zeggen tegen het leven, leren omgaan met elke situatie in het leven.

Hij zegt: Het lichaam is jouw tempel, en heilige plek waar jouw ziel in woont en deze is bereid te groeien en te vliegen. Hij zegt ook: Vind de wijsheid in jouw Zelf en maak verbinding met jouw voorouders .

Het doel van de Lomi Lomi : De cliënt volledig te laten ontspannen op voortdurende ritmische bewegingen van de energie en de Hawaiiaanse muziek voor de Lomi Lomi.

Een Lomi Lomi die ik geef is een heel ritueel . Als je voor een Lomi Lomi kiest krijg je eerst  een kopje thee of koffie . Een Bowl of light ritueel waarna  je de Heilige massage kamer binnen gaat  en zodra ik  binnen kom start ik met een chant waarmee  spirit aangeroepen wordt. Ik gebruik een klankschaal bij aanvang, daar sluit ik het ritueel ook mee af. De achterkant van je lichaam wordt zacht gescrubd . Daarna zal ik botten en gewrichten behandelen , bone – washing , waardoor er ruimte  gemaakt wordt , jouw pad vrij gemaakt wordt waarna de olie massage jou heerlijk mee op reis neemt   en trauma’s en blokkades afgevoerd kunnen worden . Aan het begin van de massage vraag ik aan de cliënt wat de intentie is.Ik luister naar het lichaam onder mijn handen en laat me navigeren op gevoel. Ik werk op alle niveaus, emotioneel, mentaal, geestelijk en biedt zo de cliënt de mogelijkheid om naar zijn centrum te gaan en te transformeren.

Ik neem 2 uur de tijd voor een volledig Lomi Lomi tempel ritueel , het kan zijn dat na 1,5 uur alles klaar is en dan is dat ook goed!

Neem jouw tijd voor een Lomi Lomi en ga niet direct erna een drukke supermarkt of stad in maar laat alles in een rustige omgeving na sudderen .

Ik heb Lomi Lomi 1 en 2 en Lomi Lomi Advanced doorlopen en ben nu bezig met mijn eind scriptie . Lomi Lomi Pele gaat binnenkort van start.

Lomi lomi herstelt het volledige welzijn d.m.v. ALOHA.

Openingstijden voor een lomi lomi massage zijn:

  • maandag van 10:00 – 12:00 uur
  • maandag van 18:00 – 20:00 uur
  • Dinsdag gesloten
  • woensdag van  18:00 – 20:00 uur
  • Donderdag gesloten
  • vrijdag van  18:00 – 20:00 uur
  • weekend in uitzonderlijke gevallen bespreekbaar

Ik neem 1 1/2 a 2 uur de tijd voor jou incl. theetje of koffie en gesprek met openingsritueel.

Tarief = 20€ per half uur

LET OP ; Er is een mogelijkheid om er een Sjamanistische healingstechniek

aan vast te koppelen , dit kunnen we persoonlijk bespreken.

Ik nodig jou uit op mijn massagetafel .

Contact via mail nanjacremers37@gmail.com daarna kunnen we snel een bel afspraak inplannen indien je dit wenst.

IT IS BETTER TO DO NOTHING AND BE TOTALLY PRESENT THAN DO A LOT WITHOUT PRESENCE

Liefs Nanja.